ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ - ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ - ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ
Το αριστούργημα του Ντελακρουά που απεικόνισε την τραγωδία της καταστροφής της Χίου και δημιούργησε κύμα συμπάθειας προς την ελληνική επανάσταση, σε μια εξαιρετική συλλεκτική αναπαραγωγή γκραβούρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

120,00 €

Αγορά

Το καταπληκτικό έργο «Σφαγή της Χίου» είναι ακριβής επανέκδοση του σπουδαίου χαρακτικού που φιλοτέχνησε ο χαράκτης F. A. Laguillermie. Το πρωτότυπο φιλοτεχνήθηκε στο Παρίσι στα 1884 (βάσει της χρονολογίας στη χαρακτική πλάκα) ακολουθώντας πιστά το ζωγραφικό αριστούργημα του Ντελακρουά. Η OpenLine εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα την παρούσα επανέκδοση που έγινε στο εξειδικευμένο εργαστήριο «Χαρακτική – Ηλίας Ν. Κουβέλης». Η αναπαραγωγή του πρωτοτύπου έγινε με διτονική εκτύπωση και χαλκογραφική βύθιση, σε φίνο ευρωπαϊκό χαρτί 250 gr. Το έργο διατηρεί την πρωτότυπη διάσταση 57,8×47,8  cm και κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μόλις 200 έργων, ονομαστικών και αριθμημένων.

 

Η πρωτότυπη χαλκογραφία του F. A. Laguillermie αποκτήθηκε έναντι μεγάλου ποσού σε γνωστό οίκο δημοπρασιών της Αθήνας (έκθεμα υπ. αρ. 385) τον Ιούνιο του 2010. Η εταιρεία μας διαθέτει κατ' αποκλειστικότητα τη δυνατότητα αναπαραγωγής της και σας την προσφέρει σε ειδική τιμή.

 

Το έργο διατίθεται χωρίς κορνίζα.

ΚΑΛΑΘΙ  

Χωρίς Προϊόντα

Έξοδα Αποστολής 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

ΚΑΛΑΘΙ Ολοκλήρωση Αγοράς